fbpx

Glas atelier

20210405_153256
20200910_112057
42132023_1945495825518025_5049613562671005696_o

En hier gebeurt het allemaal: mijn atelier!

Hier mag ik aan de mooiste projecten en liefste mensen werken.
In dit fijne atelier werk ik aan:

Mijn eigen projecten en (glas)kunst,

zoals het Wadden-project waar ik steeds een beetje aan verder werk.  Zie hiervoor mijn portfolio en schetsboek.
Ik vind het heerlijk om met mijn eigen werk bezig te zijn of om soms gewoon een beetje aan te rommelen met verschillende materialen: glas, papier, pastelkrijt, foto's uit tijdschriften.
Maar natuurlijk heb ik ook een plekje om social media bij te houden en de administratie te doen.

Glas in loodramen in opdracht.

Een raam dat ik speciaal voor jou en de omgeving waar het komt, ontwerp. Dat vind ik zo fijn aan opdrachten: het is letterlijk en figuurlijk maatwerk. Hoe valt het licht? Moet het raam ingebouwd worden? Wat is de smaak van de klant en hoe laat ik dat bij het huis passen?
Natuurlijk kan ik ook brandschilderingen aanbrengen of glas in lood combineren met fusewerk. Of een schitterend gefused paneel maken.

Fusen is het samensmelten van verschillende stukken glas. Hierdoor heb je geen loodlijnen en weer totaal andere beeldende mogelijkheden.

Zie mijn portfolio voor werk dat ik in opdracht gemaakt heb.

Zelf werken met glas

Het is fantastisch om mijn kennis en kunde aan enthousiaste mensen door te geven. Of het nu een eenmalige workshop is of dat iemand een lange tijd wekelijks aan zijn/haar project(en) komt werken op de Open-Atelier-Werk-Dagen.

Ik help je niet alleen met de ambachtelijke, technische kant van het werken met glas, maar ook op het gebied van ontwerpen en vormgeven. Daarbij zeg ik niet 'hoe je het moet doen', maar daag je uit, stimuleer je om verder te kijken.  Hiervoor gebruik ik allerlei voorbeelden en proberen we zoveel mogelijk uit.

Meer informatie over: